top of page
  • Noortje

Thuis bij Fien (Wijchen)


Thuis bij Fien in Wijchen is een prima restaurant als je allergievrij safe uit eten wilt. Uit eten was in het begin qua allergieën voor mij vaak wat ingewikkeld, zeker als je dan ook nog náást je allergieën persoonlijke voorkeuren hebt zoals ik: vegetarisch en puur eten! Ik merk de afgelopen periode echter dat het aantal restaurants dat hier goed op inspeelt stijgt. Super fijn! Uit eten wordt weer leuk, zoals onlangs dus bij Thuis bij Fien ;) Onderin zie je de foto's van de gerechten. Vooraf: een super lekkere salade van verschillende soorten bieten, noten en een salade van rucola... Hoofd: een puree van bloemkool met geroosterde bloemkool, amandelen en diverse groenten zoals wortel en biet, in een goede olijfolie... Dessert: een enorm lekkere brownie met aardbeien uit Leur (gebied in de buurt) deze zijn wit en hóren ook wit te zijn, dat is het soort!

Het restaurant is gevestigd aan de Oude Klapstraat 10 in Wijchen (bij Nijmegen).

Deze witte aardbeien zijn heerlijk, ze smaken gewoon zoet, al zou je dat wellicht niet verwachten met deze kleur! Het is echter een ander soort aardbei!


bottom of page