top of page
  • Noortje

In de keukentafel magazine


Alvast een nieuwtje: het najaarsmagazine van 'In de keukentafel' (verschijnt medio september 2019/ oplage 150.000 stuks) bevat een 'gluten' special van vier pagina's. Ik ben natuurlijk erg blij met deze redactionele aandacht, het blad had namelijk niet eerder iets gepubliceerd over gluten. De special bevat informatie over de ontwikkeling van het Yam desem brood, diverse recepten, producttips van de redactie en een boekentip! Voor deze special heb ik de recepten aangeleverd! Ik heb deze recepten gebaseerd op onderstaande recepten, alleen hier en daar wat aangepast. Dit i.v.m. beschikbaarheid van bepaalde ingrediënten in de winkel waar dit magazine komt te liggen! Eetbare bloemen zijn immers niet overal te krijgen ;)

Lunch: regenboog sandwich (klik hier voor het recept) Diner: ovenschotel spitskool en rijst (klik hier voor het recept)

Hieronder een 'sneakpreview' van de look en feel. De recepten zijn van mij, de foodstyling en fotografie is gedaan door de redactie van het magazine.


bottom of page