top of page
  • Noortje

Gastblogs 'Glutenvrijemarkt.com'


Voor de website 'Glutenvrijemarkt.com' schrijf ik gastblogs! Het is de grootste glutenvrije webwinkel van Nederland. Om meer mensen te helpen en inspireren schrijf ik elke maand vrijwillig een gastblog over het leven met allergieën of intoleranties! Veel mensen die net glutenvrij moeten gaat eten, zullen deze site snel vinden en hier alternatieve producten treffen. Tevens zijn steeds meer van deze producten vrij van lactose/melk dus ook als je gecombineerde allergieën hebt of vanwege andere reden bijvoorbeeld vegetarisch of veganistisch wilt eten, kan je hier van alles vinden! Het leuke aan glutenvrijemarkt is dat zij mensen willen helpen in dit thema, dit doen zij door veel informatie en advies te verstrekken (door blogs maar ook door het bieden van de mogelijkheid tot het stellen van vragen aan een diëtist) en bijvoorbeeld markten te organiseren! Het is niet enkel het verkopen van producten! Onderstaand de linkjes naar mijn gastblogs:

Gastblogs: 2018:

Blog juni: Glutenvrij op vakantie, deze vijf tips helpen je op weg

Blog juli: Glutenvrij en veganistisch eten: tips en tricks van een (ervarings)deskundige

Blog augustus: Kruisallergie: waarom je in de zomer meer last kunt hebben van bepaalde voedingsmiddelen

Blog september: Veel voorkomende kruisallergieën

Blog oktober: Mijn glutenvrije top 10 2019: Blog maart: Vegan en glutenvrij bananenbrood (inclusief leuke winactie op social media)

Ik in mijn keuken, i.v.m. een winactie in samenwerking met 'Glutenvrijemarkt.com'. Wij gaven twee pakketten weg om zelf bananenbrood te maken!


bottom of page