top of page
  • Noortje

Foodstyling BBQ thema


Afgelopen weekend heb ik een aantal recepten ontwikkeld en gestyled met het thema 'barbecue'! De gerechten die ik ontwikkelde zijn een spies voor op de barbecue (FireWire®): heerlijke gegrilde groenten in diverse kruiden én met een kikkerwtendip van geplisseerde tomaatjes en basilicum. Bovendien een heerlijke glutenvrije en vegan burger op een 'broodje' van portobello. Een noedelsalade op basis van quinoa en boekweit, aangemaakt met onder andere wasabi salade, koriander en radijs. Heerlijke watermeloen, die zowel koud als gegrild gegeten kan worden. Tot slot een dessert van gegrilde ananas, vooraf gemarineerd in ahornsiroop en speculaaskruiden! Alles vrij van gluten, melk, ei, pinda, soja, selderij, mosterd, lupine, sesamzaad én natuurlijk plantaardig - dus alles is bovendien vegetarisch/vegan!

Deze gerechten zijn allemaal weer prachtig vastgelegd door fotograaf Janneke Nijland en komen binnenkort allemaal online! Op onderstaande foto zie je mij met de burger van portobello: deze 'springt' echt van het beeld af door de witte achtergrond.


bottom of page