top of page
  • Noortje

Taartjes van 'daiya'


Soms heb je zin om zelf taart te maken, soms ook niet. Het is vaak lastig om een 'inkoop' taartje te vinden als je geen melk en gluten wilt of kan eten. Je kan natuurlijk aan de slag met recepten én qua kant & klaar heb je de 1 persoonsgebakjes van Sharp Sharp, daarnaast vind ik de taart van Daiya ook lekker! Ik heb zowel de New York Cheezecake als de Strawberry Cheezecake gegeten! De 'roze' is mijn favoriet. Het assortiment bestaat daarnaast ook een chocolade en limoen variant. De taart moet je (vind ik) nog wel even oppimpen. Zo gaf ik mijn zusje vorige week voor haar verjaardag de roze variant, gepimpt met passievrucht (2 stuks), kokossnippers en schaafsel. In een handomdraai een lekker vegan en glutenvrij gebakje! Mijn zusje vond de taart heerlijk, en ook de gasten die niet glutenvrij of vegan eten vonden dat.

De taartjes zijn te koop via diverse vegan supermarkten (google op diaya cheezecake) en kosten ongeveer € 8 voor een taartje van 400 gram!

#Zoet

bottom of page