top of page
  • Noortje

Blogger 'Waar Arnhem Eet'


Waar Nederland Eet is een eetclub in Nederland! 'Waar Arnhem Eet' is een onderdeel hiervan! Elke grote stad heeft zijn 'eigen' club, vrijwillig gerund door mensen uit die stad! In 2018 heb ik, samen met een aantal andere dames uit Arnhem, dit account in onze vrije tijd groot gemaakt (ons bereik was op het eind zo'n 3000 volgers uit Arnhem en omstreken). Allen deden wij dit omdat wij een passie hebben voor lekker eten, drinken én fotografie! We deelden onze ervaringen met stadgenoten via Instagram en in de nieuwsbrief van Waar Nederland Eet. Wij zijn als groep, door verschil van inzicht met de organisatie (vanuit ons moest dit account vrijwillig en onafhankelijk blijven), begin 2019 doorgegaan onder 'Arnhem Ontmoet'.

Check hier het interview met ons op 'In de buurt - Arnhem'!


bottom of page