top of page
  • Noortje

Pink Panther


Wil je ook zo'n 'Pink Panther' in je keuken? Ga dan op zoek naar pitaja's of roze bieten poeder! De latte met matcha of rode bieten poeder is op dit moment erg populair: het ziet er natuurlijk ook super cool uit zo'n knalgroene of knalroze latte (met amandel- of kokosmelk!). Rode bieten poeder is helemaal natuurlijk en te koop bij een natuurwinkel. Maar je kan deze mooie kleur dus ook krijgen door een knalroze pitaja toe te voegen in je smoothie! Je hebt meerdere varianten pitaja, dus check hier even welk je moet hebben (natuurlijk wel diegene hebben met een roze binnenkant), Pitaja is te koop bij de groothandel of groenteman, soms zie je ze ook wel eens liggen in de supermarkt. Goedkoop zijn ze niet, maar je hebt dan ook wel echt een plaatje toch ;)

Tip: Een eetbare bloem erbij geeft een nóg mooier resultaat!

De 'Pink Panther' is een gerecht uit de serie die ik maakte als food stylist in samenwerking met fotograaf Janneke Nijland!

#Drank

bottom of page