top of page
  • Noortje

Regenboog Sandwich


Zin in deze Regenboog Sandwich? Dat kan ik mij wel voorstellen want dat had ik ook toen ik 'm maakte! Deze sandwich is glutenvrij, vrij van melk, ei, soja, sesamzaad, mosterd, selderij, pinda, etc. Oftewel vrij van hoofdallergenen! Hij is dus ook veganistisch/volledig plantaardig! Ik vind 'm ideaal voor een feestelijke brunch, jij? Hoe maak je 'm?

Ingrediënten: - yam brood (zie hier meer info)

- humus aangemaakt met rode biet - humus aangemaakt met kerrie - eetbare bloemen - salade van bloemen - waterkers

- passievrucht - pitaja - aardbeien

- kiemen: rode bietenkiemen, alfalfa, prei kiemen

Tip: Lekker een glaasje biologische, liefst sulfietvrije wijn erbij! :)

De 'regenboog sandwich' komt uit de serie die ik maakte als receptontwikkelaar & food stylist in samenwerking met fotograaf Janneke Nijland!

#Brood

bottom of page