top of page
  • Noortje

Plantbased Food Styling


Voor verschillende werkgevers heb ik regelmatig food styling/ culinaire styling gedaan: er is toch weinig leuker dan de setting verzinnen, de props verzamelen (echt een snoepwinkel, zie foto hieronder) én de gerechten mooi maken! Mijn voedingsvoorkeur is vrij specifiek, dus vaak zijn deze opdrachten voor styling niet per definitie de producten of gerechten die mij persoonlijk aanspreken, omdat ze bv. niet vegetarisch of allergievrij zijn.

Het allerleukste is natuurlijk gerechten maken die je zelf het meeste aanspreken: dat zijn in mijn geval de plantaardige producten, die passen in de 'plantbased lifestyle' en tevens natuurlijk 'allergievrij' zijn. Met deze blog kan ik het helemaal doen zoals ik zelf wil, ik word daar heel blij van. Ik ga daarom binnen deze nieuwe categorie op mijn blog 'Plantbased Food Styling' gerechten plaatsen die ik zelf gemaakt en gestyled heb en die helemaal passen bij deze blog!

Hier zie je mij aan het werk voor een opdracht in Amsterdam!

De props waren in Amsterdam in 1 woord GEWELDIG! Ik kan gelukkig goed kiezen maar zoveel leuks maakt het wel moeilijk :)

Een goede fotograaf kan je gerecht echt laten shinen!


bottom of page