top of page
  • Noortje

Borrelplank tips


Zoals iedereen inmiddels wel weet ben ik gek op borrelhapjes ;) Als je allergieën of intoleranties hebt is het goed om veel te variëren om nieuwe overgevoeligheden te beperken (liefst 130 unieke basis ingrediënten per maand). Ik eet graag heel gevarieerd en liefst allemaal kleine hapjes in plaats van 1 gerecht. Je maakt mij dus altijd héél blij met borrelplanken zoals deze!

Hier had ik kleine aardappeltjes gemaakt zoals ze deze eten op de Canarische eilanden: patatas arrugadas! Deze eet je met allerlei sausjes zoals mojo, ik heb een vergelijkbaar dipje gemaakt. Verder de pizza op basis van lijnzaad en chiazaad! Glutenvrije toastjes (zoals maiswafel, lijnzaadcrackers met rozemarijn en boekweitcrackers) met diverse dips: humus met ras el hanout, rode biet en esfenaj. Gegrilde groenten, noten én vegan kaas!

Mmm... eet smakelijk!

#Snack #Dips #Borrelhap

bottom of page