top of page
  • Noortje

Kokoswraps van 'Pure wraps'


Pure wraps zijn echt hele lekkere wraps, puur gemaakt van kokos. Ze zijn allergievrij, dus bevatten géén gluten, tarwe, ei, melk, dierlijke allergenen, soja, sesamzaad, selderij, lupine etc. Er zit enkel kokos´vlees´in en het vocht van de kokos. Je hebt ´m naturel óf met curry! Mjam, vooral die laatste is zo lekker! De curry die ze gebruiken is organic. Deze wraps zijn sowieso vrij van gmo (genetisch gemodificeerd organisme), kosher, raw, vegan én paleo.

Vooral voor de lunch is deze wrap als 'broodvervanger' ideaal, hij blijft ook super mooi als je 'm inrolt en meeneemt naar je werk (in tegenstelling tot bijvoorbeeld het meenemen van spring rolls, die zijn dan bij mij nooit meer zo mooi ;)). Ze zijn niet goedkoop, adviesprijs € 5,95, maar de prijs wel waard!

De pure wraps zijn vaak verkrijgbaar in raw food restaurantjes of shops en tevens online! Als je in google pure wraps ingeeft, komen diverse sites omhoog!

Tip: lekker met humus, postelein, alfalfa en wat vegan kaas!

#Brood

bottom of page