top of page
  • Noortje

Gimsel Rotterdam


Gimsel is een supermarkt in Rotterdam met natuurlijke voeding en verzorging. Hier kan je echt álles vinden voor een allergievrij en vega(n) leven! Zowel op het gebied van eten als verzorging: zoals supplementen of een lekkere douchegel! En ook producten die je normaal niet snel in de supermarkt verwacht, tref je bij Gimsel: zoals schorseneren en zilversteel! Gimsel omschrijft zichzelf in een menifesto, hierin komt duidelijk naar voren dat zij geloven dat een gezonde levensstijl hand in hand (geen toeval deze lijkt me in Rotterdam?) gaat met een gezonde aarde: goede ingrediënten, goede producten én een goede smaak! De Gimsel is een supermarkt waar je je ogen uitkijkt!

Ook bieden ze onder hun 'academy' diverse demonstratie kooklessen aan, om mensen te helpen met een gezonde levensstijl. Zoals glutenvrij koken of koken met de seizoenen. Lijkt me echt super leuk om deze eens te volgen!

Restaurant Spirit is onderdeel van het concept en zit aan de rechterkant van het pand, hier kan je terecht voor een heerlijke lunch! Spirit is 100% vegetarisch en 100% bio! Wat hier heel prettig is, is dat elk gerecht een kaartje heeft waarop precies staat wat er in het gerecht verwerkt is: op ingrediënt niveau maar ook geven ze duidelijk aan of het bijvoorbeeld glutenvrij, sojavrij, gistvrij etc. is! Eerlijk & transparant!

Naast alles op het gebied van eten, drinken en verzorging is er ook een winkeltje met fairtrade artikelen! Mocht je in Rotterdam zijn dan is Gimsel een bezoekje waard!

Gimsel zit aan de Mariniersweg 9 in Rotterdam.


bottom of page