top of page
  • Noortje

Trots op alle 'allergievrije kerstmenu's'


Tijdens het ontwikkelen van het allergievrije en vegan kerstmenu hoopten wij te inspireren met een lekker en gezond kerstmenu zónder allergenen! Niks vervelender dan ziek zijn na uit eten met de feestdagen als je het mij vraagt. Hoe fijn is het als je de feestdagen allergievrij én lekker doorkomt! Het is dan ook super om foto's terug te zien van jullie 'Allergievrije Vega(n) Kerst'. Ik ben best wel trots op al deze foto's. Een jaar geleden had ik tijdens de kerst niet gedacht dat ik het jaar erop deze blog had en foto's terug kreeg van recepten van mijn blog. Juist jullie enthousiasme (via persoonlijke berichtjes, mail, social media etc.) maakt dat ik zin heb om iets te posten en het eten/leven met allergieën een positieve wending kan krijgen, want het is natuurlijk niet altijd makkelijk ;) maar op deze manier kan je het transformeren tot iets positiefs!

Hierbij deel ik graag wat mooie foto's die ik kreeg! Thanks all! x

In Zutphen vooraf de kerstamuse en daarna de soep!

In Elst serveerde ze ook de amuse vooraf, gedecoreerd met exotisch fruit. In Nijmegen trakteerde de gastvrouw op een lekker vegan bananenbrood bij de koffie, speciaal in een hartvorm voor de kerst.

In Alphen genoten ze met z'n viertjes van de regenboogtaart. En wederom kreeg ik foto's van het soepje, zelfs met een verse truffel dit keer!!! Mjam!

In Fijnaart een bordje 'zoet', hier werd de bonbon van dadel gegeten, pure chocolaatjes en wederom een zoete snack van banaan (met speculaaskruiden erop gestrooid, super tip!).

#Kerst

bottom of page