top of page
  • Noortje

Landwaart Maartensdijk


Wie mij al even volgt weet dat ik fan ben van de winkel Landwaart Culinair! Als vega kan je hier prima terecht want ze blinken uit in de veelvoud in verse plantaardige producten. Zo kocht ik er alle ingrediënten voor het kerstmenu, mooie eetbare bloemen en een mooie knalgele tomaat.

Wat Landwaart zo bijzonder maakt, is naast de producten ... de mensen. Op een doordeweekse dag zijn er 7 patissiers aan het werk en 7 maaltijdbereiders, dan hebben we het dus nog niet eens over winkelpersoneel. Wat ik ook waardeer is dat ze altijd met nieuwe producten willen komen, zo blijf je continue verrast.

Landwaart heeft diverse (vak)prijzen gewonnen, zoals te zien is op de foto. Onlangs nog een aantal prijzen op gebied van brood. De winkel is gestart in de groenten maar tegenwoordig hebben ze ook de functie ingevuld van traiteur, bakkerij (praktisch alleen desem), patisserie bedrijf én speciaalzaak.

Ook zeer positief ben ik over het bordje over allergieën. Zijn (dagverse) producten worden in de winkel verpakt en hoeven waren wettelijk niet geëtiketteerd te worden zoals je wel gewend bent met producten uit de supermarkt. Om die reden kan het als 'allergie mens' nog wel eens lastig kiezen zijn. Maar omdat alles bij Landwaart uit eigen keuken komt kan het personeel je hier prima mee helpen en adviseren!

Ik waarschuw: wanneer je de winkel binnenstapt zal je overweldigd zijn door het mooie productaanbod en hebberig worden om alles te kopen! Als je in de buurt bent echt het bezoeken waard dus... Spreek de eigenaar dan vooral aan, zijn enthousiasme zal aanstekelijk werken!

Landwaart Culinair is gevestigd aan Maertensplein 29 in Maartensdijk! Enjoy!


bottom of page