top of page
  • Noortje

Kerstmenu 2017


Omdat de feestdagen weer bijna voor de deur staan, heb ik samen met blogger Kim van 'Food Health and Happiness' een feestelijk vegan én allergievrij kerstmenu ontwikkeld! Hoe lekker is het als je de feestdagen allergievrij én smakelijk doorkomt...

We hebben geprobeerd er echt iets feestelijks van te maken! Dit kerstmenu is ideaal als je vegetarisch én allergievrij (vrij van gluten, lactose, melkeiwit, ei, soja, lupine, selderij, mosterd, pinda, sesamzaad) wilt eten en ook helemaal geschikt voor een vegan kerst!

Hieronder de menukaart van het kerstmenu vol mooie gerechten met o.a. rozenblaadjes, eetbare bloemen, truffel en héél veel mooie kleuren!

Alle linkjes naar de gerechten vind je hieronder! Merry Christmas!

Menu: Gang 1) klik hier voor de amuse

Gang 2) klik hier voor het voorgerecht Gang 3) klik hier voor de soep Gang 4) klik hier voor de regenboogtaart Gang 5) klik hier voor het dessert

Gang 6) klik hier voor de bonbons

#Kerst

bottom of page