top of page
  • Noortje

Vrij van veggie food fair


Afgelopen weekend was de vrij van veggie food fair: een food beurs o.a. voor allergieën, intoleranties en veggie/vegan! Zelf promoten ze het met vrij veel onderwerpen, de onderstaande spraken mij het meeste aan:

Veggie | Vegan | Biologisch | Gluten Vrij | Lactose Vrij | Suiker Vrij | Vlees Vrij | Melk Vrij | Kippen ei Vrij | Noten Vrij | Intolerantie | Tarwe Vrij | Biologisch | Vrij Van | Sulfiet Vrij | Plantaardig | Vet Vrij | Koemelk Vrij | Soja Vrij | Pinda Vrij |

Wat zagen we o.a. op de beurs? Yummy Gums: een nieuwe gezonde verslaving: multi vitamines in de vorm van snoepjes met vitamine B12, D3, C en Omega-3 Grapoila: maken o.a. van pitten, noten en zaden lekkere oliën en van het restproduct meel (poeder) Biobites: crackers, ze zijn raw, glutenvrij en super lekker :) vooral de variant 'zeewier' Isola Bio: heerlijke almond en kokos 'melk'

Heja: glutenvrije bakkerij uit Andelst met vegan kruidnootjes (zonder ei/melk)

Yam: met hun heerlijke glutenvrije desembrood (helaas niet met het feestbrood ;)) Charly's: heerlijke vegan kaasjes, van de 'Geheitkaas' tot 'Boerse zin'

Greenish: met hun spiksplinternieuwe algenburger (nog niet te koop: vegan maar bevat wel gluten helaas)

Sharp Sharp: overheerlijke vegan taartjes, glutenvrij suikervrij én ook nog eens biologisch

Hobbit: o.a. met Hempfu: een soort tofu maar dan van hennep Nature & moi: vegan 'kaas' zonder melk (eiwit én lactose), soja, gluten, palmolie die zich prima lenen voor tosti's

En nog veel meer! Ik vind de beurs een aanrader, zeker het gevoel dat je ALLES kan eten is tof: de omgekeerde wereld ... zo voelt het :)


bottom of page