top of page
  • Noortje

Risotto champignon & aubergine


Pas hoorde ik via via dat de risotto van Dille & Kamille zo lekker is! Risotto is op basis van rijst (glutenvrij), dus prima als je tarwe/gluten wilt vermijden. Dus toen ik de tip over D&K kreeg, dacht ik ik ga er eens één uitproberen! Ze verkopen heel veel soorten, zie hieronder de foto van het schap: champignon, groenten, tomaat, limoen en aubergine. Ik hou erg van aubergine dus kocht deze variant! Ik maakte de risotto aan met gegrilde champignons en aubergine! Ik at ze met een bedje van sla (rucola) en serveerde er pijnboompitten bij! Ik vond hem erg lekker, maar mis wel de truffel variant nog bij D&K! Dat is wel echt mijn 'lievelingsrisotto' namelijk. Op zoek naar recepten voor een lekkere risotto? Check hieronder de 2 linkjes! Eet smakelijk :)

Risotto met spinazie & paprika

Risotto met truffel

#Risotto #Diner

bottom of page