top of page
  • Noortje

Dries & Co (Elst)


Bij Dries & Co in Elst (Gld) ga ik graag uit eten! Ik ervaar dat ze heel goed omgaan met allergieën en ik heb nog nooit ergens last van gehad als ik daar vandaan kwam (ook heel fijn:)). Dus afgelopen vrijdag ging ik weer heerlijk lunchen bij Dries & Co!

De kaart is erg uitgebreid, voor ieder wat wils. Zo ook voor mij! :) We namen een heel lekker 'plankje' met verschillende groenten, dipjes en tortilla! Omdat ze alles vers snijden kwamen ze vertellen dat het wat langer duurt: no problem :) Een lekker dipje van humus, één van kerrie op mayonaise en een soort paprika dipje (met paprika erop) en zelfs nog wat geitenkaas i.p.v. koemelk! Ook werd er i.p.v. gewoon brood glutenvrij brood bij geserveerd. Daarna het soepje, ook nu waren allergieën geen enkel probleem: verse tomatensoep met basilicum en wederom een glutenvrij broodje.

Tot slot bij de thee: de macarons (op basis van eiwit) keken ons al de hele tijd aan ;) Ik kon ze niet allemaal eten maar er werd keurig per soort aangegeven welke wel/welke niet! De variant van rozen en lychee is verreweg mijn favoriet!

Ook als je geen allergieën hebt kan ik Dries & Co erg aanraden, maar zeker ook met allergieën is dit een heel goed adres (Valburgseweg 18c in Elst).


bottom of page