top of page
  • Noortje

Brasserie de Boerderij (Arnhem)


Op vrijdag 25 augustus had ik een bruiloft bij Brasserie de Boerderij in het mooie Sonsbeekpark in Arnhem! Het diner bestond uit een uitgebreide BBQ vol met vlees, vis, pastasalades, salades op yoghurtbasis enzovoort. Niet echt 'Allergievrij' dus, maar gelukkig had de bruid vooraf al even contact gehad met de koks! Ik ben tijdens het diner zelf de keuken in geweest en het was super om te horen dat de koks speciale gerechtjes aan het maken waren voor gasten met allergieën!

Vooraf kreeg ik een super lekkere portobello met groentenchips, een soort tartaartje van tomaat, zongedroogde tomaatjes en hele lekkere sausjes. Toen de rest van de gasten aan het hoofdgerecht gingen, kwam er iemand van de 'Boerderij' bij me en maakte de grap dat hij twijfelde of de pasta voor het buffet was of voor mij: zoveel was het :) De pasta was speciaal ingekocht en smaakte erg goed, er zat een heerlijke saus bij op basis van verse tomaat en groenten. Het was zelfs zo lekker dat diegenen naast mij al vorkjes mee gingen prikken :)

Toen ik daarna nog even de keuken in ging om de heren te bedanken, gaven ze aan dat iedereen met allergieën hartstikke welkom is! Ik denk wel dat het handig is vooraf je allergie door te geven, zodat ze er echt even rekening mee kunnen houden! Maar over het algemeen geldt dit overal.

De Boerderij zit aan Parkweg 2 in Arnhem!


bottom of page