top of page
  • Noortje

Antonn (Zetten)


Antonn in Zetten wordt gerund door Co! Co ken ik goed en neem van mij aan: hij is een geweldige gastheer en tevens een enorme bourgondiër. Lekker eten en drinken zit bij hem/Antonn dus wel goed. Vooraf had ik al even contact gehad met het restaurant, dus er was al rekening gehouden met allergieën. Dat voelt toch fijn als je met een gerust hart uit eten kan!

Vooraf kregen we broodjes met allerlei dipjes, voor mij was er een speciale tapenade gemaakt en deze werd met een heel lekker speciaal broodje geserveerd. Als voorgerechtje een gevulde portobello, de vulling bestond uit een risotto die was aangemaakt op bouillon-basis; zonder kaas! Mijn vriendin Kim die vegan is, at ook mee dus alles was niet alleen 'Allergievrij'maar tevens 'Vegan! Kim en ik waren al helemaal blij met dit heerlijke voorafje, het hoofdgerecht was ook al top! Een curry op basis van kokos met papadum!

Antonn in Zetten kan prima rekening houden met je wensen (allergieën of vegan), als je het vooraf maar even doorgeeft. Veel van de ingrediënten waren vooraf speciaal ingekocht voor ons.

Antonn zit aan Hoofdstraat 2 in Zetten.


bottom of page