top of page
  • Foto van schrijverNoortje

Watermeloen voor 2


Gisteren proefde ik bij de biologische winkel in Arnhem een super lekkere watermeloen! Vandaag heb ik hier een lekkere smoothie in gemaakt voor 2! Super zomers als je 'm in de watermeloen serveert! En natuurlijk heel lekker!

Ingrediënten:

* 1/4e komkommer

* handje spinazie

* handje aardbeien

* 3 blaadjes munt

* 1 rijpe banaan

* 1 eetlepel chiazaad

* 3 moerbeien

* 3 cranberries

* 3 goji bessen

* half kopje tot 1 kopje kokosmelk

* bovenkant van de watermeloen

Bereiding:

Haal een bovenste randje van de watermeloen, lepel met een ijslepel de watermeloen uit! Mix alle ingrediënten tot een smoothie in de blender, afhankelijk van de gewenste dikte iets meer of minder kokosmelk toevoegen! Serveer in de watermeloen met 2 rietjes! Enjoy!

#Smoothie #Superfoods #Aardbei #Komkommer #Drank #Banaan

bottom of page