top of page
  • Noortje

Avocado met home made bonendip


Mijn "lievelings" eten; avocado! Deze middag gevuld met een lekkere bonendip en versierd met diverse "superfoods"! Avocado zit vol goede vetten en vitaminen, ik eet ze dagelijks! En als vegetariër ook bonen, want bonen zijn erg voedzaam: ze zijn rijk aan eiwitten!

Ingrediënten dip:

- glazen potje witte bonen (400 gram)

- takjes basilicum

- 1 eetlepel sunflower seed butter

- 1 handje zonnebloempitten

- paar eetlepels olijfolie

- 1 eetlepel komijn

- snufje peper

- snufje Keltisch zeezout

Bereiding:

Mix alle ingrediënten tot 1 geheel!

Avocado:

Maak twee helften en haal de schil er netjes af! Leg de helften op een bordje, eventueel op een beetje dip om schuiven te voorkomen! Versier je avocado, ik gebruikte hiervoor tomaatjes, chiazaad, kurkuma, hennepzaad, zonnebloempitten en lijnzaad!

Tip:

Serveer een glutenvrije lijnzaad cracker bij je gerecht!

#Avocado #Superfoods #Dips #Salade #Borrelhap

bottom of page