top of page
  • Noortje

Truffelrisotto


Laatst kocht ik bij de traiteur een zakje Risotto met truffel. Ik eet niet heel vaak rijst, maar risotto smaakt me altijd erg goed. Ik zag deze variant risotto overigens later ook bij de supermarkt, wellicht ook het proberen waard. Die van de traiteur is in ieder geval super goed. Deze risotto maak je heel eenvoudig aan door deze even kort te bakken in olijfolie. Vervolgens laat je 'm een kwartiertje koken in witte wijn of water, je merkt dan vanzelf dat hij steeds gaarder wordt. Ondertussen kan je een ui'tje fruiten (zoals lente ui of sjalotje) en champignons! Neem gewoon die champignons die je lekker lijken. Je kan de risotto zo eten zoals ik op de foto heb gedaan, hij is namelijk als super op smaak door de truffel. Ik heb er enkel een paar cressen bij gedaan. Voor de kaasliefhebber is het toevoegen van wat vegan kaas natuurlijk ook mogelijk!

#Rijst #Champignon #Vegan #Truffel #Diner

bottom of page