top of page
  • Noortje

Smoothies!


Smoothies van alleen maar fruit zijn eigenlijk minder gezond dan die van groenten. Ze laten je bloedsuiker pieken, en ik weet dat en realiseer me dat... Maar soms heb ik er echt zin in en maak ik een lekkere fruitsmoothie voor mijzelf als een soort cadeautje. Dat moet natuurlijk kunnen en ik geniet er dan ook echt van! Hieronder de roze smoothie, gemaakt van blauwe bessen, aardbei, banaan en havermelk. De paarse variant: gemaakt van banaan, spirulina, havermelk, framboos en granaatappel. En tot slot de yellow one: banaan, frambozen, mango en havermelk!

Tip: Let met haver altijd op, want haver is van zichzelf glutenvrij maar wordt met andere gewassen geteeld en bevat daardoor soms toch gluten (kruisbesmetting). Let dus op het glutenvrije logo'tje!

#Smoothie #Drank

bottom of page