top of page
  • Noortje

Mueslireep


Lekkere mueslirepen to go! Ideaal, elke dag een lekkere snack! Hak 100 gram nootjes fijn, kies gewoon diegene die jou lekker lijken. Meng ze met 100 gram glutenvrije haver, 35 gram vloeibare kokosolie, 25 gram goji bessen, 50 gram moerbeien en 2 rijpe bananen tot een beslag/deeg. Zet de oven op 180 gram en verwarm deze voor. Ondertussen maak je een rol van het deeg en rolt deze uit op een bakpapier. Hierop plaatst je weer een bakpapier en met een deegroller maak je een vlak/plat deeg over de hele bakplaat. Het bovenste bakpapier gaat eraf, je bakt de bovenkant circa 20 minuten. Nu wordt het even spannend, want je moet de plak omdraaien. Meestal pak ik twee grote borden aan elke kant en draai ik snel om. De andere kant bak je vervolgens ook nog een kwartiertje. Laat de plak afkoelen en ga daarna pas stukjes snijden. Tip: Vries de repen in!

#Togo #Zoet

bottom of page