top of page
  • Noortje

Kokos met Maca


Ik eet heel regelmatig Maca, Maca is eigenlijk een wortel en deze kan je tegenwoordig als poeder of supplement krijgen. Het heeft een positieve invloed op je hormonen, huid en je immuumsysteem. Er worden tal van gezondheidsvoordelen aan verbonden. Het bevat in ieder geval veel vitaminen/mineralen en ik vind zelf de smaak erg lekker.

Omdat ik natuurlijk geen koemelk eet, neem ik kokosyoghurt. Let wel op welke je koopt, er zijn goede varianten waar het hoofdbestanddeel kokos is maar ook varianten waar het hoofdbestanddeel suiker is. Het ingrediënt wat als eerste opgesomd wordt, is het hoofdbestanddeel. Koop je bio kokos in de natuurwinkel, zit je zeker goed! Ik meng mijn kokos graag met vers fruit en voeg dan de Maca toe!

#Kokos #Maca #Zoet

bottom of page