top of page
OVER MIJ...

Al sinds ik mij kan herinneren ben ik bezig met eten! 
Dit begon als klein meisje bij een kookclub, diverse bijbaantjes in de 'food' en later koos ik logischerwijs voor een studie aan de 'hotelschool'. Daar had voedingsleer mijn grootste interesse en daarom besloot ik door te studeren: het werd de bachelor 'Food & Business'. Ik ben destijds afgestudeerd bij het Voedingscentrum en heb inmiddels diverse banen gehad in de 'foodsector'.
Ook werkte ik een aantal jaar zelfstandig als gewichtsconsulent en specialiseerde ik mij in orthomoleculaire voeding: de orthomoleculaire voedingsleer past heel goed bij mij!

Als klein kind hield ik niet van de smaak van vlees en tevens ben ik een enorme dierenvriend: dat maakt dat ik geen dieren kán en wil eten. 

 

Ik ben als 'ervaringsdeskundige' bekend met wat voedselovergevoeligheden en allergieën teweeg kunnen brengen. Ik ontdekte dat het een zoektocht kan zijn, maar ontdekte ook heel veel nieuwe voedingsmiddelen die ik wél kan eten!

In de blogs wil ik iedereen met allergieën of voedselovergevoeligheid helpen, door te laten zien hoe je lekker en gezond vegetarisch of vegan kunt eten, zonder last te hebben van allergenen.

 

En ook de geluksvogels die geen last hebben van allergieën en wél vlees eten, hoop ik te inspireren met allergievrije & vegetarische informatie!

Ik vind het leuk als je contact met mij opneemt!

Liefs Noortje
Contactformulier

Success! Message received.

Allergievrije vega, inspiratie over allergievrij leven! Geen gluten, soja, koemelk, pinda, selderij, lupine, etc. Vegetarisch leven en koken.
bottom of page